Den første klumme. Hvad skal den handle om? Som foreslået af shoutmeloud.com, vil jeg introducere mig selv og tankerne bag mit website.

Hvem er jeg?

Jeg er Stefan, en gut på 38, der lever en ganske normal, men dejlig, tilværelse i Ørestad, København.

Jeg begyndte at fotografere og arbejde med video i midten af 90’erne, og har haft det som “lidt mere end en hobby” siden da. Jeg har været lidt rundt i foto- og video verdenen, og sågar taget et højskoleophold med fokus på video.

I starten af 2000’erne blev jeg som ingeniørstuderende introduceret for webdesign og webudvikling, og det satte gang i min anden store interesse: Grafisk design. Siden da har jeg arbejdet med digital design og kommunikation, og har blandt andet en kandidatgrad i design og kommunikation fra IT-universitetet i København.

Jeg arbejder til daglig med digital design, sociale medier, video og foto gennem mit arbejde som adjunkt på KEA, og har derudover en række kunder jeg hjælper med eventfotografering, videoproduktion og diverse webrelaterede opgaver.

Min primære interesse inden for visuel kommunikation er samspillet mellem tekst, grafik, foto og video, specielt visuelle historier om personer, steder og begivenheder. Helst positive historier med et upoleret og lidt råt/uperfekt udtryk.

Hvorfor dette website?

Gennem mit arbejde som adjunkt på KEA arbejder jeg en del med digital design- og indholdsproduktion.

Jeg har til gengæld også haft lidt travlt med arbejde, familie og ekstra arbejde de seneste par år, så jeg har ikke haft tid til at drive mit eget website.

Men det skal der laves om på nu: Børnene er blevet ældre, og jeg har skåret lidt ned på webudviklingsopgaverne til fordel for opgaver inden for digital design og indholdsproduktion. Det her site hjælpe mig i videre i den retning: Flere opgaver inden for digital design og indholdsproduktion.

Hvad vil jeg skrive om?

Jeg elsker at udforske steder og begivenheder, så en del af klummen vil handle om at dokumentere mine oplevelser. Jeg har ikke afgrænset mit arbejde til en bestemt genre – den er nok en blanding af street, rejse, portræt- og landskabsfotografering. Forhåbentligt kan jeg bruge sitet til at udvikle min egen stil med tiden.

Derudover vil jeg beskrive nogen af de strabadser jeg gennemgår, når jeg arbejder med digital design og indholdsproduktion: Det kommer til at handle lidt om gear og gadgets, foto- og videoteknikker, grafisk design samt web- og sociale medier.

Hvem skriver jeg til?

Min primære målgruppe er andre interesserede i digital design og indholdsproduktion. Derudover kan jeg nok tvinge familien og muligvis nogen studerende ind på sitet i ny og næ;-)

Målet

Jeg har ikke defineret nogen klare succesmål endnu – i første omgang handler det bare om at få dette site samt mine sociale medier op at køre. Så må jeg evaluere resultaterne om et års tid – sommeren 2020.

Næste skridt bliver at få lavet så godt et site, at jeg gerne vil vise det frem til andre end blot familien. Det kræver nok lidt ekstra arbejde;-)

I mellemtiden satser jeg bare på et par “shares, likes og subscriber.”

Vil du være den der hjælper mig med det?

Mvh Stefan

Skriv et svar

Jeg sender kun nyhedsbreve ud lejlighedsvis - 2-4 gange om året. Og du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet. Nyhedsbrevet er drevet med Mailchimp, og dine informationer vil derfor blive håndteret af Mailchimp.

© 2019 Stefan Grage