De seneste år har designstile som maximalisme og brutalisme gået sin sejrsgang på nettet. Og i dag stødte jeg på en ny stilart, som vel sagtens udspringer sig i DJØFificeringen af samfundet: Regnearksæstetikken. Og godt ser det ud!

Han Kjøbenhavns nye website deler alt indholdet tydeligt op i kolonner og rækker, og nederst på sitet kan der vælges mellem en række forskellige faner i regnearket. Og ender man med at putte noget i kurven, er der tydelig feedback om at det er lykkedes. Dejligt:-)

Han Kjøbenhavn - screendump af produktside
God feedback til brugeren, når noget er puttet i kurven. Og det får jeg lyst til:-)

Det hele fungerer fint, på trods af et par enkelte issues med tilpasningen af indholdet på tværs af forskellige størrelser (responsiviteten).

Bureauet Hello Great Works står bag sitet – godt arbejde;-)

Skriv et svar

Jeg sender kun nyhedsbreve ud lejlighedsvis - 2-4 gange om året. Og du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet. Nyhedsbrevet er drevet med Mailchimp, og dine informationer vil derfor blive håndteret af Mailchimp.

© 2019 Stefan Grage