For nogen uger siden skrev jeg om stock foto- og video websitene pexels, unsplash og pixabay. I forlængelse af det, har jeg kigget pexels’ video arkiv igennem, og har lavet en stock video video.

Stock video bliver normalt bliver normalt brugt som indstiksbilleder (b-roll/potteplanteskud), hvis man mangler lidt visuelt i en fortælling, eller som baggrundselementer på websites. Men jeg ville gerne tage det en tak videre, og se om jeg kunne lave et lille narrativ ud af stock video.

Det var ikke helt nemt at få det til at hænge sammen – både når det kommer til narrativ og billedstil. Men det var da meget sjov. Se videoen herunder eller på Youtube:

Skriv et svar

Jeg sender kun nyhedsbreve ud lejlighedsvis - 2-4 gange om året. Og du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet. Nyhedsbrevet er drevet med Mailchimp, og dine informationer vil derfor blive håndteret af Mailchimp.

© 2019 Stefan Grage