For tre ugers tid siden, var jeg på en lille tur rundt i nabolaget sammen med Morgan Grage. Det er blevet klippet sammen til en lille video: Ørestad C – dag til nat.

Målet med videoen er at den på sigt skal op på en Storskærm, der er lige tæt ved Ørestad C station. Så briefet var at filmen skulle handle om Ørestad C.

Jeg plejer at arbejde alene, men må sige at et var en ren fornøjelse at skyde videoen med en anden person. Og jeg er glad for at jeg var den, der redigerede stumperne sammen til en video efterfølgende.

Man bliver åbenbart hurtigt “låst” i sin egen videostil, og derfor er det sjovt, spændende og lærerigt at se hvad en anden person får ud af de samme lokationer. Det kan jeg varmt anbefale. Anyways, se filmen nedenfor:-)

Morgan studerer multimediedesign på KEA (min arbejdsplads), og så er han også min kusines søn. Så han har et flot efternavn;-)

Skriv et svar

Jeg sender kun nyhedsbreve ud lejlighedsvis - 2-4 gange om året. Og du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet. Nyhedsbrevet er drevet med Mailchimp, og dine informationer vil derfor blive håndteret af Mailchimp.

© 2019 Stefan Grage