Sidste søndag var jeg et smut i Kullen, Sverige, på en tur arrangeret af magasinet Digital Foto. Og sikke et fotogent sted med noget vi ikke er så vant til i Danmark: Masser af klipper. Det skal man vel til Bornholm for at finde i Danmark, men Kullen er noget lettere at komme til end Bornholm: Man kan køre fra København til Kullen på halvanden time.

Jeg havde taget to gadgets med mig: Et DJI Osmo Pocket til at optage video. Det skrev jeg om i indlægget DJI Osmo Pocket på Kullen. Og et godt, gammelt fotografiapparat, Panasonic Lumix LX-100, til at tage billeder.

Jeg er stor fan af sort/hvid fotografering, og da vejret var lettere overskyet, besluttede jeg mig for primært at skyde i sort/hvid. Så følg med mig Kullen rundt i sort og hvid:-)

Skriv et svar

Jeg sender kun nyhedsbreve ud lejlighedsvis - 2-4 gange om året. Og du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet. Nyhedsbrevet er drevet med Mailchimp, og dine informationer vil derfor blive håndteret af Mailchimp.

© 2019 Stefan Grage