De sidste eksamener i denne omgang blev holdt i torsdags, og sommerferien ligger lige om hjørnet.

Det har været et begivenhedsrigt semester: For anden gang har min kollega, Steen Carlsen, og jeg kørt valgfaget digitalt design og indhold på Multimediedesigneruddannelsen på KEA. Faget er så småt ved at finde sin form, og de studerende har arbejdet godt med en blanding af Webdesign (Bootstrap og WordPress), Indholdsproduktion (tekst, foto og video), SoMe, Søgemaskiner mv.

En af de øvelser, jeg personligt har haft det sjovest med i løbet af semestret, var at få de studerende til at tage et portrætbillede af mig, som skulle udstråle min personlighed.

Vi havde arbejdet med et par forskellige portrætformer (miljøportrætter og situationsportrætter) og kigget lidt på lys og positur (se slides fra undervisningen). De elementer skulle de så arbejde med for at løse opgaven.

Jeg lagde vægt på at jeg gerne ville have noget, der var “uperfekt.” Mit visuelle univers er ikke ren minimalisme;-) Og så fik jeg vist nævnt at jeg godt kan lide farven lyserød.

Anyways: Se galleriet nedenfor – der kom en række interessante portrætter ud af det!

Skriv et svar

Jeg sender kun nyhedsbreve ud lejlighedsvis - 2-4 gange om året. Og du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet. Nyhedsbrevet er drevet med Mailchimp, og dine informationer vil derfor blive håndteret af Mailchimp.

© 2019 Stefan Grage