Mandag i sidste uge tog jeg en tur gennem den nye del af Sydhavnen (Sluseholmen og Teglholmen). Det var en forholdsvis mørk aften, men jeg ville gerne prøve at se om jeg kunne klare mig uden stativ. Så jeg tog et Voigtländer 17.5mm f/0.95 på mit Panasonic Lumix GX8.

Voigtländer Nokton til Micro Four Thirds - 17.5mm f/0.95
Voigtländer Nokton til Micro Four Thirds – 17.5mm f/0.95

Med en blænde på 0.95 og en lukkertid omkring 1/15 sekund gik det nogenlunde med at tage billeder håndholdt – enkelte gange med lidt støtte fra kajkanten. Se selv!

Til gengæld var Sydhavnen noget mennesketom. Jeg havde regnet med mere liv og glade dage. Så det blev ikke helt så “street” som jeg havde regnet med…

Skriv et svar

Jeg sender kun nyhedsbreve ud lejlighedsvis - 2-4 gange om året. Og du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet. Nyhedsbrevet er drevet med Mailchimp, og dine informationer vil derfor blive håndteret af Mailchimp.

© 2019 Stefan Grage