Stefan Grage - selvportræt

Første gang jeg fik et videokamera i hånden var i folkeskolen – nok omkring 7. Klasse. Det var ikke alle og enhver, der havde et videokamera dengang, hvilket gjorde det så meget mere interessant at lave film. 

Filmproduktionen med vennerne forsatte de næste mange år, og efter gymnasiet tog jeg et højskoleophold for at dykke lidt mere ned i filmproduktion.

Jeg valgte dog at gå andre veje, og studerede videre på Ingeniørhøjskolen. Jeg prøvede ihærdigt at dreje alle skoleprojekterne i en “foto-video-design” retning. Så efter et par år som salgsingeniør, vendte jeg tilbage til skolebænken for at studere design og kommunikation på IT-Universitetet i København, hvor jeg specialiserede mig i digital æstetik.

Nu om dage fylder grafik, foto og video det meste af mit arbejdsliv. Jeg freelancer en del opgaver inden for fotografering, videoproduktion, grafisk design og digital kommunikation, ud over mit arbejde som adjunkt på Multimediedesigneruddannelsen på Københavns Erhvervsakademi.

Min primære interesse inden for design og indholdsproduktion ligger i at lave visuelle historier, der leger med det visuelle udtryk: Jeg elsker det lidt rå og upolerede udtryk, der kommer fra alternative og uperfekte kamerateknikker, gammelt udstyr, at dyrke glitches, lyslækager, analoge arbejdesprocesser og digitale værktøjer til at skabe en histories visuelle stil. Helst positive historier med masser af stemning.

Se linkedin for yderligere info 

Jeg sender kun nyhedsbreve ud lejlighedsvis - 2-4 gange om året. Og du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet. Nyhedsbrevet er drevet med Mailchimp, og dine informationer vil derfor blive håndteret af Mailchimp.

© 2019 Stefan Grage