Udfordringen

Kunstneren Cathrine Raben Davidsen havde et website drevet af en ældre, speciallavet CMS-løsning. Jeg stod over en længere periode for at lave opdateringer på sitet, og foreslog derfor et redesign baseret på en ny og mere moderne platform, så hun fremover selv kunne stå for at lave opdateringer.

Idéen

Som kunstner var det vigtigt for Cathrine at design og identitet passede sammen. Jeg foreslog derfor at starte designprocessen med at udvikle et statisk website (html, css og javascript), for derefter at implementere det som et speciallavet tema til WordPress.

Løsningen

Websitet blev designet, udviklet og implementeret som et et speciallavet tema til WordPress. Jeg udvidede WordPress med nye indholdstyper til “værker” og “tekster,” så det passede til Cathrines behov.

Sitet var online en årrække, men er sidenhen blevet udviklet videre med webshop, ny identitet mm.

År: 2015

URL: cathrinerabendavidsen.com

Jeg sender kun nyhedsbreve ud lejlighedsvis - 2-4 gange om året. Og du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet. Nyhedsbrevet er drevet med Mailchimp, og dine informationer vil derfor blive håndteret af Mailchimp.

© 2019 Stefan Grage