Udfordringen

Michael Hansen havde brug for et simpelt portfolio-website til at vise sine evner inden for cinematisk video produktion.

Idéen

Sitet skulle primært fungere som en simpel portfolio, men da Michael er en travl herre, ville han gerne have muligheden for løbende at tilføje nye projekter til sin portfolio.

Jeg foreslog at gå efter et single-page layout – man kan altid tilføje flere sider senere, hvis behovet opstår. For at gøre det nemt at administrere løsningen, foreslog jeg at lave det som et speciallavet tema til WordPress, så redigering af indholdet kunne gøres så simpel som muligt.

Løsningen

Jeg udviklede sitet på basis af et Bootstrap 3 starter tema til WordPress(wp-bootstrap). Et starter tema er et “non-designet” tema, hvor man så selv tilføjer det visuelle lag. Det førte til en række tilføjelser og tilpasning af WordPress-løsningen, herunder speciallavede CSS- og javascript/jQuery stumper.

Løsningen virkede fint for Michael, og er stadig i live på nettet den dag i dag:-)

År: 2014

URL: michaelhansendp.com

Jeg sender kun nyhedsbreve ud lejlighedsvis - 2-4 gange om året. Og du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet. Nyhedsbrevet er drevet med Mailchimp, og dine informationer vil derfor blive håndteret af Mailchimp.

© 2019 Stefan Grage