Udfordringen

Milk Honey er et film produktionsselskab fra København. De havde brug for et portfolio-website til at vise deres referencer.

Idéen

Udgangspunktet var at lave en simpel one-pager – et online visitkort. Det skulle vise Milk Honeys projekter ved hjælp af et video galleri, lidt info om de to stiftere af virksomheden og praktiske informationer såsom adresse og kontaktinfo. Jeg foreslog en WordPress-baseret løsning, så de på sigt havde mulighed for selv at opdatere portfolioen med nye projekter.

Løsningen

Jeg implementerede websitet ved hjælp af WordPress temaet Hero af Themetrust. Jeg tilpassede det efter behov med lidt custom CSS og JS.

År: 2015

URL: milkhoney.dk – sitet er sidenhen blevet opdateret. Se the web archive for at få dig et indtryk af hvordan sitet så ud inden opdateringen;-)

Jeg sender kun nyhedsbreve ud lejlighedsvis - 2-4 gange om året. Og du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet. Nyhedsbrevet er drevet med Mailchimp, og dine informationer vil derfor blive håndteret af Mailchimp.

© 2019 Stefan Grage