Jeg tilbyder en række services indenfor digitalt design, fotografering, videoproduktion og produktion af digitalt indhold. Derudover afholder jeg også workshops, kurser, oplæg mm. inden for digitalt design og indholdsproduktion.

Har du brug for en freelance digital designer eller digital indholdsproducent er du altid meget velkommen til at tage kontakt for et tilbud på din opgave. Jeg fakturer normalt 600DKK per time.

Digitalt design og webteknik

Jeg kan hyres som freelancer til opgaver inden for digitalt design og webteknik, f.eks.:

  • Design og udvikling af WordPress-baserede websites
  • Design og udvikling af websites baseret på frontend frameworks (f.eks. Bootstrap)
  • Performance- og søgemaskineoptimering af websites
  • Specialudvikling, fejlfinding mm.

Se eksempler på opgaver jeg har løst i min portfolio.

Fotografering

Jeg kan hyres til forskellige fotoopgaver, og arbejder typisk med portræt- og eventfotografering samt laver fotoserier af steder.

Jeg har en forkærlighed for streetfotografering og lomo-stilen, når jeg fotograferer, og fotograferer gerne i sort/hvid.

Se eksempler på fotoopgaver jeg har løst i min portfolio.

Portrætfotografering

Inden for portrætfotografering, arbejder jeg med situationsportrætter, miløjportrætter og studieportrætter.

Situtationsportrætter: Portrætter i arbejdssituationer, eksempelvis “en dag på arbejdspladsen.” Situationsportrætter bruges typisk til brochurer, websites mm., for at kommunikere virksomhedens tilbud og ydelser.

Miljøportrætter: Miljøportrætter kombinerer person og lokation, dvs. at portrætterne fotograferes on location. Det giver typisk mere interessante fortællinger end studieportrættet, da person og lokation tilsammen fortæller stærkere historier.

Studieportrætter: Portrætter taget i studie med ensartet baggrund. Det er ganske praktisk i Danmark, hvor vejret kan være en udfordring.

Eventfotografering

Når jeg arbejder som eventfotograf agerer jeg fluen på væggen, og dokumenterer eventet som det udfolder sig.

Outputtet er typisk et sæt billeder, der fortæller historien om eventet, og kan typisk bruges på web og SoMe efterfølgende.

Eventet kan typisk være firmafester eller begivenheder som konfirmationer, koncerter eller lignende, som ønskes dokumenteret.

Videoproduktion

Produktion af event videoer

Event videoer kan typisk inddeles i to kategorier: Videoer, der dokumenterer hele eventet, f.eks. foredrag eller koncerter, eller korte eventvideoer med highlights fra eventet. Begge typer videoer bruges typisk til web og SoMe.

Se eksempler på videoer jeg har lavet i min portfolio.

Produktion af korte videoer

En kort video,f.eks. en præsentationsvideo eller en stemningsvideo, kommunikerer et emne til seerne. Jeg laver typisk videoer af steder og oplevelser.

Digitalt indhold

Jeg kan hyres til at producere digitalt indhold – indhold til web og sociale medier. Her fokuserer jeg på at formidle et budskab gennem en kombination af foto, video, tekst og grafik. Det kan f.eks. være produktion indhold til Sociale Medier, tekst, billeder og grafik til hjemmesider mv.

Mine kunder er typisk privatpersoner samt mindre virksomheder og organisationer som f.eks. skoler, kirker og musikere.

Se min portfolio af projekter med fokus på digitalt indhold for eksempler på typiske opgaver.

Workshops og undervisning

Jeg har været underviser på KEA og IT-Universitetet i mange år, og har lavet mange workshops inden for digitalt design- og indholdsproduktion, herunder foto- og videoproduktion.

Jeg kan lave skræddersyede forløb, alt efter hvad jeres behov er. Kontakt mig for yderligere informationer.

Jeg sender kun nyhedsbreve ud lejlighedsvis - 2-4 gange om året. Og du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet. Nyhedsbrevet er drevet med Mailchimp, og dine informationer vil derfor blive håndteret af Mailchimp.

© 2019 Stefan Grage