Jeg tilbyder en række services indenfor fotografering, videoproduktion og visuelle historier, eksempelvis:

Portrætfotografering

  • Situtationsportrætter: Portrætter i arbejdssituationer, eksempelvis “en dag på arbejdspladsen.” Situationsportrætter bruges typisk til brochurer, websites mm., for at kommunikere virksomhedens tilbud og ydelser.
  • Miljøportrætter: Miljøportrætter kombinerer person og lokation, dvs. at portrætterne fotograferes on location. Det giver typisk mere interessante fortællinger end studieportrættet, da person og lokation tilsammen fortæller stærkere historier.
  • Studieportrætter: Portrætter taget i studie med ensartet baggrund. Det er ganske praktisk i Danmark, hvor vejret kan være en udfordring.

Eventfotografering

Når jeg arbejder som eventfotograf agerer jeg fluen på væggen, og dokumenterer eventet som det udfolder sig. Outputtet er typisk et sæt billeder, der fortæller historien om eventet, og kan typisk bruges på web og SoMe efterfølgende. Eventet kan typisk være firmafester eller begivenheder som konfirmationer, koncerter eller lignende, som ønskes dokumenteret.

Produktion af event videoer

Event videoer kan typisk inddeles i to kategorier: Videoer, der dokumenterer hele eventet, f.eks. foredrag eller koncerter, eller korte eventvideoer med highlights fra eventet. Begge typer videoer bruges typisk til web og SoMe.

Produktion af korte videoer

En kort video,f.eks. en præsentationsvideo eller en stemningsvideo, kommunikerer et emne til seerne. Jeg laver typisk videoer af steder og oplevelser.

Visuelle historier

Formidling gennem en kombination af foto, video, tekst og grafik. Det kan f.eks. være produktion af tryksager, indhold til Sociale Medier, tekst og billeder til hjemmesider mv.
Mine kunder er typisk privatpersoner samt mindre virksomheder og organisationer som f.eks. skoler, kirker og musikere.

Workshops og undervisning

Jeg har været underviser på KEA og IT-Universitetet i mange år, og har lavet mange workshops inden for foto- og videoproduktion samt visuel historiefortælling. Jeg kan lave skræddersyede forløb, alt efter hvad jeres behov er. Kontakt mig for yderligere informationer.

Priser

Jeg tager 600 DKK per time, ex. moms.

Portrætfotografering tager typisk en halv til en hel time samt lidt tid til retouchering.

Eventfotografering tager typisk 2 timers for- og efterarbejde per times fotografering.

Eventvideoer tager typisk 3 timers for- og efterarbejde per times videoindspilning.

Korte videoer og visuelle historier afhænger meget af opgavens omfang, og aftales derfor individuelt per projekt.

Jeg sender kun nyhedsbreve ud lejlighedsvis - 2-4 gange om året. Og du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet. Nyhedsbrevet er drevet med Mailchimp, og dine informationer vil derfor blive håndteret af Mailchimp.

© 2019 Stefan Grage